De Glinstering

“voor een glinsterend resultaat”

Wie zijn wij?

De mensen achter Schoonmaakbedrijf De Glinstering
Gerwin Evers uit Putten ziet als kind zijn vader al met een stofdoek lopen. Zijn vader is namelijk eigenaar van Schoonmaakbedrijf Evers. Toch lijkt Gerwin zijn broodwinning niet in de schoonmaakbranche te zoeken. Op school kiest hij voor elektrotechniek. Rond 2005 krijgt hij het verzoek een vrijstaand huis in Garderen schoon te maken. Dat bevalt de opdrachtgever zo goed dat hij Gerwin verzoekt ook zijn kantoorfilialen schoon te houden. Gerwin stapt naar de Kamer van Koophandel en Schoonmaakbedrijf De Glinstering is geboren. 
 
Professioneel schoonmaakbedrijf
Inmiddels is De Glinstering uitgegroeid tot een professioneel schoonmaakbedrijf dat bestaat uit zeven vaste medewerkers. De gekwalificeerde medewerkers werken in de omgeving van Putten en Zeewolde, maar ook ver daarbuiten.
Als het nodig is – bijvoorbeeld als door lekkage snel gehandeld moet worden – kan Gerwin een beroep doen op flexibele krachten. Dan kan hij bijvoorbeeld binnen een uur met acht extra schoonmakers in een ondergelopen bedrijfspand in Emmen staan. Continuïteit verzekerd dus.
 
Eerlijk zaken doen
Gerwin en zijn mensen houden van goed werk leveren en eerlijk zaken doen. Een man een man, een woord een woord. Als er problemen zijn, is een belletje voldoende om tot een oplossing te komen. 
 
Klanten zijn tevreden
De Glinstering groeit nog steeds. Waarom? Er komen geregeld nieuwe klanten bij, maar misschien nog wel belangrijker: de oude klanten zijn tevreden en blijven. Zij weten dat ze met De Glinstering kunnen rekenen op een schitterend resultaat.
 
Wilt u meer informatie of referenties opvragen? Neemt u gerust contact met ons op.